Manuell våtlackering

Vår manuella våtlackeringstjänst utmärker sig genom att erbjuda exceptionell uppmärksamhet på detaljer och ett högkvalitativt arbete. Vi sätter en ära i att uppfylla och överträffa dina specifika krav och behov. Genom en precisioninriktad process, anpassad efter din kravspecifikation, säkerställer vi att varje produkt får den absolut bästa finishen.

I vår efterbehandlingsavdelning erbjuder vi även kompletterande tjänster såsom slipning och polering. Dessa kompletterande åtgärder syftar till att förhöja estetiken och kvaliteten hos de lackerade produkterna. Manuell våtlackering är särskilt lämplig för projekt där kvaliteten på finish och hög flexibilitet är avgörande.

     

     

    Automatiserad våtlackering

    Vår automatiserade våtlackeringslinje består av robotar från Cefla Finishing och är optimerad för större volymer. Genom nära partnerskap med våra färgleverantörer kan vi erbjuda högkvalitativ vattenbaserad våtlackering som inte bara garanterar enastående ytbehandling utan också minskar utsläppen av växthusgaser och främjar en mer hållbar produktion.

    Vår automatiserade produktionslinje är konstruerad för att hantera stora serier med konsekvent kvalitet och prestanda. Den här tjänsten passar perfekt för kunder som kräver höga volymer och en effektiv produktion utan att kompromissa med kvaliteten.